logo.gif

Prefabrikaten voor de meubelindustrie

overzicht fabriek van boven Düspohls_2783x0.jpg

Decruy: één naam, veel mogelijkheden

Decruy is van alle markten thuis. ​Waar wij vroeger uitsluitend toeleverancier waren voor de internationale meubelindustrie leveren wij vandaag ook een breed assortiment producten en diensten aan diverse andere industriëen en verkoopskanalen.

 

Het grootste deel van ons productassortiment wordt bij ons in Houthulst geproduceerd maar wij stockeren en verdelen ook producten van andere fabrikanten via onze eigen transportafdeling en via ons uitgebreid dealernetwerk van industriële meubelfabrikanten, houthandels en doe-het-zelfzaken. 

 

 

6 Maart 2019

 

INTERZUM - Keulen

21/05/2019 - 24/05/2019

Hal 6.1 - Stand D-N° 035

 

 

interzum drwawer profile.jpg

 

3 December 2018

 

Panidur blijft innoveren!

 

De nieuwe Linea-collectie biedt een mooi en betaalbaar alternatief voor de typische massieve houten latten. De warme houttinten van de Linea-collectie creëren sfeer in uw interieur. De zwarte kern van de Linea-panelen is gedeeltelijk zichtbaar en zorgt voor het effect van losse balkjes dat resulteert in een strakke en hedendaagse afwerking.

 

Linea Oslo 1.jpg

 

3 November 2017

 

Nieuwe trekkers voor Lieven en Dries

 

Vorige week was de eerste al geleverd, vandaag is ook nummer twee klaar: onze chauffeurs Dries en Lieven zijn vanaf nu allebei in een nagelnieuwe Volvo-trekker onderweg. De trekkers zijn de eerste die we met de nieuwe Decruy-transport belettering voorzien.


 

IMG_3343.jpg
IMG_0182_1392x0.jpg
IMG_0106_1392x0.jpg