Transport, picking en stockage

 

Decruy Transport is een onafhankelijke firma die nauw verweven is met Decruy. Wij beschikken over een modern vrachtwagenpark waarmee wij naast door Decruy geproduceerde goederen ook goederen voor derden transporteren in binnen- en buitenland. Het gaat hierbij zowel om volle ladingen als deelvrachten. Onze chauffeurs zijn ervaren en geschoold in hun vak en zijn allemaal het Nederlands machtig. 

Decruy beschikt ook over enkele tienduizenden vierkante meter verwarmde stockageruimte. Hier stockeren wij hoofdzakelijk goederen die wij zelf produceren en goederen die wij in onderaanneming bewerkt en/of verpakt hebben en die van bij ons rechtstreeks worden vervoerd naar de klanten van onze klanten. Goederen die bij ons gestockeerd staan kunnen ook worden gepickt en transportklaar gemaakt. De grootte van onze magazijnen laat toe om binnen te laden en te lossen. Wij hebben verschillende grotere en kleinere vorkheftrucks en kunnen goederen tot 7.5T lossen.

 

Indien u vragen heeft omtrent onze transportdiensten, contacteer ons dan via tm@decruy.be, via telefoon op 003251708585 of via ons mailadres decruytransport@decruy.be.

 

Magazijn_8_1837x0
heftruck platenmagazijn_1837x0
groot magazijn paletten en oplegger_891x0
IMG_0207_686x0
Magazijn_6_676x0
groot magazijn paletten en oplegger_891x0