Wie zijn we?

 

 

DECRUY is een middelgrote familiale KMO met 85 werknemers, actief in de hout- en meubelsector. Al meer dan 45 jaar worden in de fabriek in Houthulst (West-Vlaanderen) op industriële schaal en met moderne machines plaatmaterialen zoals MDF en spaanplaat in combinatie met allerlei decoratieve folies en plaatmaterialen verwerkt tot halffabrikaten voor de meubel- en vloerenindustrie en tot decoratieve producten voor de houthandel en doe-het-zelfzaak. We zijn vooral sterk in zagen, profileren, ommantelen, boren en drevelen, en vlak verkleven van plaatmaterialen en folies.

 

Naast productie van goederen die wij zelf op de markt brengen verkleven wij bovendien plaatmaterialen en folies in loondienst voor handels- en industrieklanten.

 

Onze producten en diensten worden verkocht via diverse kanalen (industrie, houthandels en retail) in Europa en daarbuiten.

 

 

Decruy_2783x0

Onze missie

 

 

De missie van Decruy is om via gemotiveerde medewerkers tevreden klanten te beleveren, die op hun beurt zorgen voor middelen die de toekomst van de onderneming en haar medewerkers geïnvesteerd kunnen worden.

 

Onze medewerkers zijn de basis van de onderneming: het is ons streven om iedereen een job te geven waar hij of zij uitdaging en voldoening uit haalt. De meerwaarde die we als onderneming scheppen willen we steeds investeren in onze medewerkers en hun werkomgeving, in onze klanten en in een modern machinepark. Zo investeren we ook in de toekomstkansen van Decruy als onafhankelijke onderneming.

 

silo's onderaanzicht_2783x0