logo.gif

Prefabrikaten voor de meubelindustrie

overzicht fabriek van boven Düspohls_2783x0.jpg

Decruy: één naam, veel mogelijkheden

Decruy is van alle markten thuis. ​Waar wij vroeger uitsluitend toeleverancier waren voor de internationale meubelindustrie leveren wij vandaag ook een breed assortiment producten en diensten aan diverse andere industriëen en verkoopskanalen.

 

Het grootste deel van ons productassortiment wordt bij ons in Houthulst geproduceerd maar wij stockeren en verdelen ook producten van andere fabrikanten via onze eigen transportafdeling en via ons uitgebreid dealernetwerk van industriële meubelfabrikanten, houthandels en doe-het-zelfzaken. 

 

 

3 November 2017

 

Nieuwe trekkers voor Lieven en Dries

 

Vorige week was de eerste al geleverd, vandaag is ook nummer twee klaar: onze chauffeurs Dries en Lieven zijn vanaf nu allebei in een nagelnieuwe Volvo-trekker onderweg. De trekkers zijn de eerste die we met de nieuwe Decruy-transport belettering voorzien.


 

IMG_3343.jpg

 

2 November 2016

 

Nieuwe Panidur-vrachtwagen

 

Sinds vorige week kun je onze nieuwe Panidur-vrachtwagen tegenkomen op de Belgische wegen. De vorige Volvo van onze chauffeur Bernard had zijn beste dagen gehad en sinds vorige week rijdt Bernard met een nieuwe rond. De nieuwe vrachtwagen is zuiniger en milieuvriendelijker dan zijn voorganger en is door zijn sensoren en camera's ook een stuk veiliger in het verkeer.

 

IMG_1629.JPG

 

24 Mei 2016

 

Waarom kiezen voor PEFC?

 

Spaanplaat en MDF zijn twee van onze belangrijkste basisgrondstoffen. Beide plaatsoorten bestaan voornamelijk uit hout, dit kan gerecycleerd hout zijn of 'vers' hout uit bosontginning.
Alle houtgebaseerde grondstoffen die we bij Decruy kopen zijn ofwel PEFC ofwel FSC®-gecertificeerd. Dit betekent dat alle hout dat gebruikt wordt in de producten die wij aankopen uit gecertificeerde bosbouw komt. Het filmpje dat je hieronder kunt bekijken geeft wat meer info over wat PEFC precies betekent:

 

IMG_0182_1392x0.jpg
IMG_0106_1392x0.jpg